as dori sa ma angajez ca si gestionar al unui depozit fapt pentru care doresc sa ma informez cu privire la acest tip de job si implicatiile sale. mai precis as dori sa stiu in ce conditii un gestionar poate fi tras la raspundere pentru eventuale lipsuri/plusuri in gestiune . se intocmeste un proces verbal de predare/primire a gestiunii?? in cazul in care acest proces verbal nu s-a intocmit , mai poate fi tras la raspundere gestionarul ?? am decis sa intrb deoarece legea gestiunii este destul de ambigua , cel putin pentru mine , si de aceea as dori un suport din partea cuiva care stie aceste lucruri . multumesc
Chiar de nu ai semnat un PV de predare / primire , functionezi in acea gestiune dintr-o anunita zi.
Exista rapoarte de gestiune ,care in acea zi pot sa fie reale dar..... si ireale.
Insista asupra inventarierii, altfel poti avea parte de neplacerii.
Atata timp, cat preiei in fiecare dimineata o gestiune si continui sa lucrezi cu ea iar seara raportezi soldurile si miscarile etc..... esti total responsabil de ceea ce operezi in aceasta gestiune
Nu as vrea sa te demoralizez, dar aceasta lege a gestiunii, din punctul meu de vedere este mai rau decat camataria.
Stii ...... pentru fiecare fc, in ziua de azi sunt prezente asa numitele gestiuni i spate , depinde cum sunt interpretate.
Fiecare angajat administreaza o particica din bunurile unei companiei.
De ce trebuie depusa garantie?
Din experienta, iti povestesc un aspect al acestei fc de gestionar.
Se pot primi, cutii goale dar sigilate, pe care le vei livra mai departe iar gand ajung la destinatie, primesti un proces verbal, cum ca in acele cutii sunt doar manuale de utilizare. Prinde hotul scoate/i ochii,
Plata produselor lipsa va fi suportata de cine ?
Depozit? Livrator? Beneficiar?
Cei cu nervii slabi vor ceda..... sau.... se vor intelege pentru impartirea sumei la plata .
Cine si de ce ar avea dreptate?
In Romania acesta este sistemul
In fc de gestionar doar lipsa va fi concreta.
O seara buna ,
Alenis
Gestiunea
stef1234
Buna ziua, am lucrat la o firma unde am fost angajat in functia de director de vanzari. Dupa o perioada de 3 ani am fost disponibilizat din fumctie fara o ... (vezi toată discuția)