sorin2tudora a scris:
Multumesc pentru raspuns dar nu ma-ti lamurit.
-nu l-am dat in judecata ca nu-mi primeste nimeni dosarul ca n-am extrasul din
cartea funciara;
-l-am notificat de ne-a venit rau si-l doare in partea dorsala;
-eu am intrebat care-i calea legala ca nu pot intra in apartament la cel de sub el,
de capul meu.
1-Va rugam ,pentru a primi raspunsuri care sa produca o solutionare favorabila furnizati date esentiale.
2-Pentru a solutiona problema cu care va confruntati trebuie sa stapaniti dispozitiile in vigoare ,care :
Art 15 din L nr 230/2007 Cu un preaviz de 5 zile,proprietarul este obligat sa accepte in apartamentul sau in spatiul sau al unui delegat al asocaitiei,atunci cand este necesar sa se inspecteze,sa se repare ori sa se inlocuiasca elmente din proprietatea comuna,la care se poate avea acces numai din respectivul apartament sau spatiu
Fac exceptie cazurile de urgenta ,cand accesul se poate face fara preaviz
2-Pentru actionare in instanta cu scopul recuperarii debitelor acumultae la asocaitia de locatari/proprietari,procedura legala
nu solicita extras de carte funciara
Dispozitii legale in favoarea solutionarii pozitive exista;in speta fiind vorba despre instalatie comuna alimentare cu apa,reprezentantii legali ai imobilului au obligatia sa desfasoare demersurile legale,pentru a identifica defectiunea , a o remedia pentru a asigura buna functionare a acesteia