As vrea sa stiu daca este legal ca admnistratorul blocului sa refuze sa imi primeasca banii reprezentand contravaloarea intretinerii in ultimile 5 luni conditionand-o de plata altor sume cum ar fi reparatii parti comune, pentru care nu vrea sa emita chitante separate si nici sa explice natura cheltuielilor. Mentionez ca desi sunt vicepresedinta asociatiei de proprietari toate hotararile se iau numai intre presedinta de bloc, administratorasi fostul administrator care acum 4 ani a delapidat din fondurile asociatiei aproape 170 milioane de lei vechi. Am incercat sa platesc direct la cec acolo unde este deschis contul asociatiei de proprietari dar am fost refuzata, motivand ca am nevoie de o hatarare judecatoreasca in acest sens (?!).Am facut o sesizare si la primaria sectorului 2 si mi s-a spus ca este legal tot ce face admnistratorul. Mentionez ca intretinerea in blocul nostru(fara alte cheltuieli incluse) a ajuns la sume fantastice de ordinul a 8 milioane lei/3 camere /3 persoane, in februarie 2008. Cum pot totusi sa imi platesc intretinerea fara afi incarcata sistematic cu alte sume?
multumesc mult, d-na "elga50" :D , sunteti o scumpa !
era f bine daca administratorul accepta sa scrie pe chit. "partial cota luna... ", dar repet : el nu a vrut sub nici o forma sa tina evidenta acestor plati partiale aferente fiecarei luni in parte, era un picut de munca in plus pe care a refuzat categoric sa o faca, nu din alte considerente legale.
sigur ca relatiile dintre cei 2 sunt f aspre de cand cu povestea asta si daca ati sti de la ce nimic a plecat totul, v-ati inchina !
adevarul este ca asociatia-i de vina fiindca, din comoditate+ dorinta de a nu fi deranjati deloc + lipsa de omenie, 95% dintre membri au votat in adunarile generale aceasta porcarie de proces, de la inceperea lui si pana in prezent, pas cu pas, unii nici nu stiau despre ce e vb, dar au facut-o si fiindca li s-a spus o minciuna iar ei au crezut-o, nici nu s-au deranjat sa verifice = sa-l asculte si pe vecinul lor - cu care destui erau prieteni de 30 de ani... cata mizerie umana !!
asta-i lumea in care traim ...
am inteles : trebuia sa plateasca tot si apoi isi recupera banii in instanta, voi tine minte asta, e bine s-o stiu in caz de nevoie; vedeti, la firme nu-i asa ... daca ai o factura in litigiu, nu o platesti pana cand nu s-a rezolvat acea problema. ma asteptam ca acest principiu sa fie aplicat peste tot, insa iata ca nu e.
inca o data va multumesc pt atentia acordata si va doresc o zi frumoasa :vishenka: