La 30 Ianuarie 2010 am intrat in somaj.Pe data de 15 martie m-am angajat cu 2 ore la o societate,pe perioada determinata ,iar pe data de 1 mai 2010,m-am angajat la alta societate cu norma intreaga.In momentul in care mi -am luat repartitia de la somaj mi s-a spus ca la incetarea contractului pe perioada sdeterminata sa ma prezint la ei pentru reintrarea in somaj.Avand in vedere ca intre timp mi-am gasit loc de munca cu norma intreaga si pe perioada nedeterminata , nu ar fi trebuit sa beneficiez de la somaj de cei 30%.Ce ar trebui sa fac???
1. Pentru asta trebuia sa va duceti intai la Agentia de Somaj sa va reluati somajul, scriptic, si apoi incheiati CIM pe perioada determinata si puteati beneficia de cei 30%.
2. Tot trebuie sa mergeti la Agentia de Somaj sa va inchida carnetul de munca, saluati repartitie pentru acest nou loc de munca, asa ca discutati cu ei.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Angajare din somaj
danieal
Sunt somera din 23 martie 2010 si totodata beneficiez de venit de completare in conditiile Ordonantei 9/2010 iar de curand am gasit un loc de munca unde daca ... (vezi toată discuția)
Angajare
blareanabel
Buna seara!problema mea este urmatoarea sunt in somaj acum cateva zile mi-am gasit un loc de munca cum trebuie sa procedez ca sa primesc cei 30 % de la somaj ... (vezi toată discuția)