avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara

Daca salariatul a fost anuntat de angajor prin referat comisia de cercetare disciplinara si faptul ca va incepe cercetarea, salariatul poate sa-si mai depuna demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 18 Septembrie 2010
da, poate sa-si depuna demisia si numai daca angajatorul este deosebit de rigid va continua cercetarea disciplinara, tinand cont de faptul ca d-voastra trebuie sa-i acordati si termenul legal de preaviz.
avocat Cristina Popescu
m0ur0u a scris:

Daca salariatul a fost anuntat de angajor prin referat comisia de cercetare disciplinara si faptul ca va incepe cercetarea, salariatul poate sa-si mai depuna demisia?

Da, isi poate depune demisia sau sa solicite incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz cerere incetare activitate cristina29 cristina29 Buna ziua! In cazul in care un salariat face cerere de incetare a activitatii (din motive personale), dar angajatorul nu i-o accepta, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Demisie fãrã preaviz AndreeaJolie AndreeaJolie Bună ziua ! Am și eu o problemă . De câteva zile , nu m-am putut prezenta la locul de muncă , din motive medicale ! Am anunțat , am avut o ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare disciplinara in urma primirii cererii de incetare cim isobelbella isobelbella x este suspendat disciplinar sa zicem pana pe 13 febr. 2013 cand este convocat la cercetare disciplinara; intre timp, pe data de 4 febr. se primeste la ... (vezi toată discuția)