avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract cu 4 ore
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract cu 4 ore

lucrez la particular (firma) de 3 ani ,cu contract de munca pe durata nedeterminata cu 8 ore de lucru ,si astazi am aflat de la colegi ca vom avea un nou contract(care va trebui semnat) cu 4 ore de munca,si nu vreau sa
semnez ce se poate intampla?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:50, 18 Septembrie 2010
Nu va poate obliga sa semnati acel contract, insa va poate disponibiliza pentru restringere de activitate caz in care veti beneficia de masuri de protectie sociala sau sa vagaseasca motive pentru a va concedia disciplinar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata akustic akustic Buna ziua, Am aflat acum 3 saptamani ca in cel mult o luna de zile sa imi caut un alt loc de munca.Firma la care lucrez se ocupa cu electricieni navali si ... (vezi toată discuția)
Demisie sau desfacerea contractului? mishi mishi firma la care lucrez are 6 puncte de lucru in oras.am fost angajata pe un punct,apoi mutata(dupa 6 luni)pe un alt punct nou de lucru si de aici delegata pe la ... (vezi toată discuția)
Probleme angajator! deea30 deea30 Buna ziua,sunt angajata la o firma de distributie cu contract nedeterminat de 4 ani lucrez operator facturare,de ceva timp patroana tot vrea sa scape de mine ... (vezi toată discuția)