avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie nesolutionata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie nesolutionata

La cine pot apela atunci cand am facut o reclamatie catre Posta Romana,la care nu am primit solutionare, dupa ce a trecut foarte mult timp???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 18 Septembrie 2010
In raport de continutul reclamatiei,este evident motivul pentru acre nu ati primit raspuns
Decaderea din termenul legal prevazut va permite sa sesizati oficial autoritatea ierarhic superioara
Daca aspectele sesizate sunt sustinute si probate in conditiile legii,pentru solutionare pot fi sesizate si alte autoritati abilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plic pierdut lacri_lcr lacri_lcr Buna ziua, As dori sa stiu cum as putea sa fiu despagubita si care ar fi suma de catre CN Posta Romana, in urma pierderii unei trimieri postale cu ... (vezi toată discuția)
Posta romana vamala refuza sa imi dea informatii stevieosaurus stevieosaurus De cateva luni nu am primit coletele ce le-am comandat online (din afara tarii) ce trebuiau sa vina la Oficiul 2 Postal - Vama din Timisoara, si nici nu am ... (vezi toată discuția)
Posta romana mariusbt1 mariusbt1 buna seara am o intrebare:daca eu trimit un colet cuiva cu plata ramburs,iar persoana respectiva nu ridica coletul, acel colet se intoarce la mine. intrebare: ... (vezi toată discuția)