avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Ce se intampla daca in urma unui accident rutier nu ai bani pentru plata avocatului si a expertizei ?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 16:02, 18 Septembrie 2010
... chiar asa???? ... nu este obligatoriu sa ai un avocat, daca te descurci singur!
Situatie delicata,care poate sa va conduca a suporta consecintele necunoasterii " chichitelor avocatesti"
Referitor la imposibilitatea platii c/v expertiza,daca detineti probe temeinice care sa ateste situatia dvs financiara,aduce la cunostiinta instantei situatia si aceasta ,daca apreciaza,poate dispune masurile in consecinta
Nu e obligatoriu sa aveti avocat .
Cat despre expertiza , depinde cine o solicita si mai ales , depinde daca veti fi trimis in judecata sau nu sau daca veti fi gasit vinovat sau nu .Daca o solicitati dvs , se impune sa o platiti . Daca o solicita organul de up , sarcina demonstrarii savarsirii faptei ii revine acestuia , deci sa o plateasca politia pana la luarea unei solutii legale .
Spre exemplu , daca veti fi gasit nevinovat , cheltuielile judiciare , inclusiv expertiza , vor ramane in sarcina statului . Daca veti fi gasit vinovat , veti fi obligat si la plata cheltuielilor judiciare , iar daca nu le platiti , veti fi executat silit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mortal dodo2009 dodo2009 Buna ziua Va expun cazul unui prieten si va rugam sa ne ajutati cu raspunsuri. Ruda prietenului meu a fost accidentata mortal cand traversa strada. Politia ... (vezi toată discuția)
Cat poate sta un dosar la politie? cristina bibi cristina bibi Am un dosar la politie din 2007 in care sunt invinuita conf art 215 cp. Am fost chemata la politie ptr declaratii, am facut expertiza care a fost depusa de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt.alcool mambiº mambiº cetatean turc prins cu o alcolemie de 0.56 ın aer expirat şi refuz de probe IML s-a ıntocmit dosar penal şi este chemat ın instanta pe data ... (vezi toată discuția)