un vecin din bloc ma abordeaza de fiecare data cand ma vede in curte- ultima tema este masina, se plange ca parchez necorespunzator si insista sa mut masina. Am constatat, evident , ca si alt vecin parcheaza exact ca si mine si este loc suficient.
Mai vine si la noi la usa la ore care pt. noi sunt nepotrivite, sub diverse pretexte (care in general ar putea astepta pana a doua zi). Noi avem copil mic si nu vrem sa fim deranjati aiurea.
As vrea sa stiu daca, in cazul in care nu va inceta, pot actiona in instanta si ce anume implica acest lucru.
Nu stiu la ce categorie se incadreaza acest mesaj, imi cer scuze daca aleg o categorie necorespunzatoare.
Puteti incerca sa ii explicati vecinului ca vizitele lui sunt la ore nepotrivite si sunt deranjante pentru dvs.
In cazul in care foloseste cuvinte jignitoare la adresa dvs., puteti sa ii faceti o plangere penala.
Initial ,comunicati in limite decente vecinului ,ca sunteti proaspata mamica,iar vizitele sale la ore nepotrivite ,deranjaza
Referitor la problemele de parcare,preciazti maniera similara de parcare si a altor vecini
In caz ca vecinul staruie in a va deranja,sesizati oficial presedintele de asociatie locatari/proprietari
In caz ca situatia nu se solutioneaza la nivelul asociatiei,daca detineti probe temeinice care sa va sustina si sa va probeze aspectele mentionate ,sesizati oficial politistul de proximitate