avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hartuire din partea vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hartuire din partea vecinilor

Buna ziua,

un vecin din bloc ma abordeaza de fiecare data cand ma vede in curte- ultima tema este masina, se plange ca parchez necorespunzator si insista sa mut masina. Am constatat, evident , ca si alt vecin parcheaza exact ca si mine si este loc suficient.
Mai vine si la noi la usa la ore care pt. noi sunt nepotrivite, sub diverse pretexte (care in general ar putea astepta pana a doua zi). Noi avem copil mic si nu vrem sa fim deranjati aiurea.

As vrea sa stiu daca, in cazul in care nu va inceta, pot actiona in instanta si ce anume implica acest lucru.
Nu stiu la ce categorie se incadreaza acest mesaj, imi cer scuze daca aleg o categorie necorespunzatoare.

Va multumesc,
Oana
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:21, 18 Septembrie 2010
Puteti incerca sa ii explicati vecinului ca vizitele lui sunt la ore nepotrivite si sunt deranjante pentru dvs.
In cazul in care foloseste cuvinte jignitoare la adresa dvs., puteti sa ii faceti o plangere penala.
Initial ,comunicati in limite decente vecinului ,ca sunteti proaspata mamica,iar vizitele sale la ore nepotrivite ,deranjaza
Referitor la problemele de parcare,preciazti maniera similara de parcare si a altor vecini
In caz ca vecinul staruie in a va deranja,sesizati oficial presedintele de asociatie locatari/proprietari
In caz ca situatia nu se solutioneaza la nivelul asociatiei,daca detineti probe temeinice care sa va sustina si sa va probeze aspectele mentionate ,sesizati oficial politistul de proximitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea pe spatiile verzi mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Zilele trecute am avut o discutie aprinsa cu unul dintre vecinii mei, legata de faptul ca domnul in cauza a parcat masina pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Locurile de parcare publice C.iulian C.iulian Am un vecin ce se tot ia de mine ca parchez pe \"locul lui\" de parcare sunt din judetul bacau si aici locurile de parcare nu se platesc la primarie fiecare ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ne platit mirelas mirelas Buna ziua! Locuiesc la o ruda in Bucuresti ( sunt din judetul Ialomita) de mai multi ani fara sa am mutatie. Am probleme cu un vecin din cauza unui loc de ... (vezi toată discuția)