avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locurile de parcare publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locurile de parcare publice

Am un vecin ce se tot ia de mine ca parchez pe "locul lui" de parcare sunt din judetul bacau si aici locurile de parcare nu se platesc la primarie fiecare parcheaza unde gaseste dar unii se pun stapani...care ar fi gravitatea situatiei daca as depune o plangere...nu as vrea sa ajung la asta dar macar sa-l informez ce legi incalca
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 19 Aprilie 2018
Puteti sesiza politistul de proximitate car timp aveti doar discutii in contradictoriu daca se ajunge la alte fapte amenintari ,lovire, distrugere puteti formula plangere la acel moment.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc!
Atat timp cat respectivul nu detine calitate asupra locului de parcare,nu poate ridica pretentia utilizarii exclusive a acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ne platit mirelas mirelas Buna ziua! Locuiesc la o ruda in Bucuresti ( sunt din judetul Ialomita) de mai multi ani fara sa am mutatie. Am probleme cu un vecin din cauza unui loc de ... (vezi toată discuția)
Conflicte pentru locuri de parcare popaionut2002 popaionut2002 Buna ziua, Am o problema cu unii din vecinii de la un alt bloc apropiat. In orasul Buzau, unde locuiesc, sunt probleme (asa cum sunt probabil si in multe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o problema cu vecinul Vanos Vanos Buna ziua , apelez la d-voastra ca poate imi puteti oferi o solutie... In curtea mea sunt 3 case , vecinii ca sa ajunga la ei trebuie sa treaca prin curtea ... (vezi toată discuția)