avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cheltuieli de judecata si pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cheltuieli de judecata si pensie alimentara

fostul meu concubin trebuie sa imi plateasca cheltuieli de judecata si pensie alimentara pt copil dar nu vrea el nu lucreaza si nu are nici un venit eu ce pot sa fac pt a avea bani trebuie sal dau di nou in tribunal ?????????????
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 18:37, 18 Septembrie 2010
faceti plingere penala pentru abandon de familie la politie.
nu trebuie sa-l actionati din nou in judecata, trebuie doar sa-l executati silit cu ajutorul unui executor judecatoresc; in ceea ce priveste plangerea penala, daca nu are nici un venit, nu e rea-credinta si atunci nu va raspunde penal.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara zoltanb zoltanb Buna ziua.As vrea sa aflu cum pot sa fac poprire pe salar,la fosta sotie ,pt pensie alimentara,fiind ca dupa divort copii au ramas la mine,suma achitata de ia ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare o mama adevarata o mama adevarata Am divortat definitiv si irevocabil din aprilie 2010. Fostul sot nu a platit pensia alimentara niciodata de cand am introdus actiunea de divort..adica din ... (vezi toată discuția)