avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM O MARE NELAMURIRE PUTIN AJUTOR VA ROG: transfer ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM O MARE NELAMURIRE PUTIN AJUTOR VA ROG: transfer conducta gaz

Deci eu am un contract facut la notar pentru a cumpara cota de1/2 din un apartament mare,constructie finalizata in 2009 in care teava de gaze este existenta in cota parte din imobil care imi revine.in contract am stipulat transferul conductei de gaz in alta parte decat acolo unde se afla.Intrebarea mea este :ce trebuie facut pentru transferul conductei de gaz legal,si ce documentatie necesara trebuie ???.Eu ma aflu deja in litigiu cu vanzatorul.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:36, 18 Septembrie 2010
Daca ati cumparat cota-parte, nu este individualizata partea dv. Abia dupa iesirea din indiviziune se poate spune pe partea cui este teava de gaze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri emilia19p emilia19p Am o casa cumparata cu parintii mei jumatate pe ei si jumatate pe mine si pe sotul meu ....am mai intrebat de cateva zile daca tatal meu de exemplu poate sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare,iesire din indiviziune si vinzare iuliana lucia iuliana lucia buna ziua. sintem 3 familii in curte ,am cumparat imobilul cu legea 112 pe 95 si momentan sintem in proces ptr. iesirea din indiviziune si intabularea ... (vezi toată discuția)
Coproprietar - vanzare Rubia Rubia Rubia Rubia Detin o treime dintr-un teren si imobilul aferen. Adica suntem 3 proprietari cu parti egale. Va rog sa im ispuneti daca eu pot instraina partea mea prin ... (vezi toată discuția)