avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere de intretinere relatii personale cu copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere de intretinere relatii personale cu copilul

sunt in divort si trebuie da depun o cerere de intretinere relatii personale cu copilul la dosar .cum se formuleaza aceasta?VA ROG AJUTATI-MA!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:14, 19 Septembrie 2010
In functie de programul pe care il aveti propuneti perioadele cand puteti sa va petreceti timpul cu copilul (saptamanal, bilunar, lunar, vacante, etc).
cererea o redactati in functie de programul dvs liber si de cat timp doriti sa petreceti cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie să fac ca să-mi pot vedea copilul? Ionela543 Ionela543 Sper sa ma ajutați cu un sfat,legat de problema mea. Am un copil de 5 ani ,iar tatăl copilului,cu care nu am fost căsătorită, stabilește când îl pot ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minori ungureanuvv ungureanuvv buna am o intrebare si cine ma poate ajuta?astazi am primit comunicarea de la divort eu am fost cel care am solicitat divortul si incredintarea minorilor iar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru copil corelata cu contributia mamei radu010 radu010 Buna ziua, Ma aflu in proces de divort cu fosta sotie care ma \"sicaneaza\" cu vederea copilului, aceasta plecand de acasa din momentul introducerii ... (vezi toată discuția)