sentinta civila cu 14.07.2006 pentru o factura scadenta 01.07.2003
vo rog sa-mi comunicati daca a fost corect sa mi se dea o sentinta civila prin care sunt obligata sa platesc o factura scadenta pe 01.007.2003 si sentinta este datata cu 14.07.2006 iar eu am primit-o conform datei de pe plic in data de 26.09.2006?si daca mai pot da in judecata sau cere daune morale la firma de recuperare debite acum,deoarece in data de 14.07.2006 (COINCIDENTA) am achitat partial din . debit dar am aflat in 2009 ca firma a scazut aceasta plata din datoria pe care o am la penalitati. Este corect sau este un abuz,ca in continuare nu am scapat nici de debit iar penalitatile sunt calculate in continuare.VA multumesc anticipat!
E corect. Plata partiala se imputa asupra dobanzilor, apoi asupra soldului.
Intelegem printre randuri ca dvs. credeati ca datoria era prescrisa? Nu era, pt ca cererea de chemare in judecata a intrerupt termenul.
insist daca nu va suparati,cererea de chemare in judecata este inregistrata la judecatorie pe 04.07.2006,iar factura este emisa pe 17.06.2003 cu scadenta pe 01.07.2003,deci nu s-a incadrat in termenul de a fi sesisata judecatoria.
Prescriptie
edycef
in urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat la achitarea unei sume catre o societate comerciala , societate care a apelat la un executor ... (vezi toată discuția)