avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta civila cu 14.07.2006 pentru o factura ...
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta civila cu 14.07.2006 pentru o factura scadenta 01.07.2003

vo rog sa-mi comunicati daca a fost corect sa mi se dea o sentinta civila prin care sunt obligata sa platesc o factura scadenta pe 01.007.2003 si sentinta este datata cu 14.07.2006 iar eu am primit-o conform datei de pe plic in data de 26.09.2006?si daca mai pot da in judecata sau cere daune morale la firma de recuperare debite acum,deoarece in data de 14.07.2006 (COINCIDENTA) am achitat partial din . debit dar am aflat in 2009 ca firma a scazut aceasta plata din datoria pe care o am la penalitati. Este corect sau este un abuz,ca in continuare nu am scapat nici de debit iar penalitatile sunt calculate in continuare.VA multumesc anticipat!
D-NA Vlad.Am spus ca cererea de chemare in judecata a firmei de colectare este inregistrata la judecatorie cu data de 04.07.2006,sentinta are data de 14.07.2006 si a ajuns la mine,debitor prin posta in data de 26.09.2006.ce nu este clar?
BABET a scris:

Imi pare deasemenea rau ca am patit asa ceva si le dam satisfactie unora din lipsa de timp si din neatentie,dar si aceste firme de recuperatori deja au fost luate in vizor si de CEDO( de ex..............................) pentru ca fac niste abuzuri incluzind clauze abuzive in contracte si mizind pe neatentia romanilor, si deasemenea firmele de telefonie mobila incaseaza bani necuveniti de ies pe primele locuri la profit.:):)

Va mai rog inca o data, nu mai scrieti mesaje consecutive.
Accesati optiunea editare si completati ultimul mesaj postat de dvs., daca intre timp, nu a mai postat nimeni.
Va amintesc sa nu mai folositi identitati/nume ale societatilor implicate in discutie si...nu folositi in exces scrisul cu litere mari de tipar deoarece echivaleaza cu "a tipa".

Pe fondul problemei dvs., daca mai sunteti in termen (am inteles ca ar exista o poprire pe salariu?), puteti formula contestatie la executare si puteti invoca si alte aparari privind "valabilitatea/nevalabilitatea" titlului executoriu, in sensul invocarii exceptiei prescriptiei dreptului la executare silita a creditorului-de exemplu.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul executarii silite Krissia . Krissia . Daca in intervalul legal de 6 luni prevazut de codul de procedura civila ( nu mai stiu articolul ) nu s-a luat nici o masura pentru executarea silita si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie edycef edycef in urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat la achitarea unei sume catre o societate comerciala , societate care a apelat la un executor ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare impotriva unei hotarari executate partial anjinsan anjinsan Buna Ziua, Printr-o sentinta comercială, obtinuta pe calea OUG 119/2007, societatea Y a fost obligata la plata unei sume de bani si la plata de penalitati ... (vezi toată discuția)