avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reguli de cumparare a unui teren concesionat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reguli de cumparare a unui teren concesionat

Detin un teren concesionat de la primarie pe care am inceput construirea unei case.
As dori sa stiu daca pot inainta actele de cumparare a terenului chiar daca casa nu este finalizata ptr. ca am inteles ca legea da posibilitatea de a putea cumpara terenul chiar daca e doar fundatia turnata, dar nu sunt sigura daca e asa .Va rog daca aveti cunostinta ca am posibilitatea legala sa pot cumpara terenul sa-mi spuneti in baza carei legi si ce acte trebuie sa pregatesc in sensul acesta deoarece Primaria spune ca nu se poate cumpara doar daca e finalizata constructia .Va rog sa ma ajutati cu un raspuns .Va multumesc! M
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:13, 19 Septembrie 2010
Buna ziua !
daca terenul este in domeniul privat al consiliului local , puteti solicita cumpararea acestuia , indiferent daca aveti sau nu finalizata constructia , Consiliul local urmand a emite o hotarare in acestr sens . Legea nr. 215/2001 . legea 213/1998 ca legi aplicabile , precum si prevederiule cuprinse in contractul de concesiune incheiat .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Transmiterea concesiunii lucasamuel lucasamuel O persoana a concesionat de la primarie o parcela de teren pe care a construit o casa. Mi-a vandut casa si terenul intocmind un act de mana. Ulterior a ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren din domeniul privat al primariei. MANOIL MANOIL Doresc sa cumpar un teren situat in zona de deal ,in extravilanul orasului un loc foarte frumos pentru o cabana si o livada. Nu stiu care este procedura si ... (vezi toată discuția)