avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva ordonantei procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva ordonantei procurorului

Buna ziua,
S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de sub urmarire penala. Atac rezolutia in instanta. Ce presupune aceasta actionare in instanta? Intimati vor fi faptuitorii sau Parchetul de pe langa Curtea de Apel?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 21:01, 21 Decembrie 2010
sunt sanse...dar acum depinde de situatia de speta, daca sunt sau nu suficiente proobe care sa probeze fie vinovatia, fie nevinovatia.
Studiul dosarului si identificarea probelor de vinovatie, care sa justificae solicitarea trimiterii cauzei la parchet pentru continuarea urmaririi penale.
S-a respins plangerea impotriva ordonantei procurorilor si s-a dispus sa platesc cheltuieli judiciare catre stat. Cum, unde si cand trebuie sa fac plata acestor cheltuieli?
Cu stima
Plata cheltuielilor se face trezorerie.
Se poate face plata la oricare trezorerie din tara?
Procesul s-a judecat la Curte de Apel care se afla in alt judet fata de cel in care domiciliez.
Cu stima
Solutia in dosarul penal s-a dispus din octombrie 2010. Pana in prezent nu am primit hotararea judecatoreasca. Avand in vedere ca trebuie sa achit o suma de bani cheltuieli judiciare catre stat cum procedez? Unde, cum si in ce mod achit aceasta suma de bani daca nu mi s-a comunicat hotararea judecatoreasca?
Cu stima

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Procedura actiune in instanta Nina1 Nina1 Actionez in instanta prin plangere impotriva rezolutiei procurorului dispusa intr-un dosar penal pentru infractiuni de fals si uz de fals. Ma pot constitui ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului adumitroaie florin adumitroaie florin Va rog sa imi spuneti daca este obligatorie prezenta la Judecatorie in situatia in care ai calitatea de intimat pentru plangere impotiva rezolutiei ... (vezi toată discuția)