avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva ordonantei procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva ordonantei procurorului

Buna ziua,
S-a dispus ordonanta procurorului intr-un dosar penal privind infractiuni de fals si uz de fals in care doi din trei faptuitori au fost scosi de sub urmarire penala. Atac rezolutia in instanta. Ce presupune aceasta actionare in instanta? Intimati vor fi faptuitorii sau Parchetul de pe langa Curtea de Apel?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 21:01, 21 Decembrie 2010
de achitat se achita la trezorerie. contul si suma trebuie să vă fie comunicate. asteptati atunci hotararea.
Am contactat telefonic Arhiva Sectiei Penale din cadrul Curtii de Apel si de la arhiva mi s-a spus ca o hotarare judecatoreasca in dosar penal nu se comunica. Este adevarat?
Cu stima
intr-adevar, hotararile din penal nu se comunica, astfel ca pentru achitarea cheltuielilor judiciare avansate de catre stat va trebui sa va interesati sa vedeti in ce cuantum sunt - la arhiva penala veti primi aceste informatii...

O zi buna!
Cuantumul cheltuielilor judiciare catre stat il stiu din Certificatul de solutie obtinut de la arhiva sectiei penale. Este vorba de suma de 100 de lei. Problema este ca din octombrie de cand a fost pronuntata solutia in dosar nu mi s-a comunicat nimic in legatura cu aceste cheltuieli unde , cand si cum trebuiesc achitate si daca exista un termen limita pentru a fi platite. Nu as vrea sa ajuns in situatia de a fi somata sau executata pentru o asemenea suma. Care este procedura? Daca nu mi se comunica nimic in acest sens care ar fi procedura de a achita aceste cheltuieli? Suma trebuie achitata in contul Curtii de Apel ?- acolo a fost inregistrat procesul pe rol.
Cu stima
Cu stima
Am achitat la trezorerie cheltuielile judiciare catre stat. Trebuie sa trimit copie dupa chitanta la arhiva Curtii de Apel?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Procedura actiune in instanta Nina1 Nina1 Actionez in instanta prin plangere impotriva rezolutiei procurorului dispusa intr-un dosar penal pentru infractiuni de fals si uz de fals. Ma pot constitui ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului adumitroaie florin adumitroaie florin Va rog sa imi spuneti daca este obligatorie prezenta la Judecatorie in situatia in care ai calitatea de intimat pentru plangere impotiva rezolutiei ... (vezi toată discuția)