avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe post cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe post cu studii superioare

Ocup postul de sef compartiment ctc intr-o SC cu profil metalurgic.Incadrat cu studii medii.Ulterior am obtinut licenta in stiinte economice -management si am urmat un master in managementul afacerilor.Care sunt reglementarile in vigoare, pentru a fi incadrat cu studii superioare ?

Astept un raspuns cat mai repede posibil.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:27, 19 Septembrie 2010
in functie de necesitatile firmei cu profil metalurgic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)
Conditie sa fii sef!!! luana_mada luana_mada Buna ziua. Imi poate spune cineva, va rog, care este conditia (ca studii) pentru a ocupa un post de sef intr-o institutie publica? Este obligatoriu sa ai si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)