Buna seara.
Am si eu o problema si ma gandeam ca reuseste cineva pe aici sa imi dea vre un sfat.
Am fost implicat intr-un accident cu parasirea locului accidentului cu vatamare corporala.In mare accidentul sa petrecut undeva la tare prin luna iulie pe la ora 21:30cand deja incepana sa se intunece afara am vrut sa ma pun in miscare iar din spate a venit un scuter al carui sofer nu avea vesta reflectorizanta casca lumini si nici macar placuta cu numere.In urma cazaturi sa ales cu niste zgarieturi la picior si cot.nu a vrut sa chemam politia iar eu printr-o greseala copilareasca am zis ca sa ajung la o intelegere cu el.Am fost deacord sa ii cumpar doua plasticuri care i se sparsesera la moped.Influentat de un unchi de-al lui a ales sa nu mai respecte ceea ce stabilisem si sa prezentat la spital in speranta ca va scoate mai multi bani de la mine.Spitalul a anuntat politia si de aici a inceput spectacolul.Am ramas fara permis practic pe termen nelimitat pana se solutioneaza dosarul.Am fost santajat cu certificatul medico legal ca pana la urma sa descopar ca are sub 10 zile de ingrijii medicale.Pana acum politia imi zicea ca sunt legati de maini si picioare si ca le trebuie cel putin certificatul medico legal sa poata da un verdict si ca daca e sub 10 zile atunci ies de sub penal si e decat contravenite.Acum mai nou politia imi spune ca tot nu poate sa faca nimic pentru ca fara actele scuterului nu pot stabili daca avea drept de circulatie si nu pot solutiona dosarul desi ei stiu de la politistul care a luat declaratie de la el ca nu au acte pentru scuter.
Treaba e ca mi se refuza un drept de-al meu acela de a conduce si as vrea sa stiu ce as putea sa fac sa pot sa imi recapat permisul pentru ca asta e posibil sa raman cu el suspendat pana cand o sa apara vre-o lege sa ma ajute...