avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... afise in mag
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

afise in mag

ce anume trebuie afisate si daca sint obligatorii am scimbat punctul de lucru pe casa de mascat apare vechiul punct de lucru societatea este aceeasi nu mai mam dus satrec adresa nouluipunct de lucru e vreo problema
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:15, 20 Septembrie 2010
Este problema.
cel putin afisul "solicitati si pastrati bonul..." e obligatoriu, amenda e mare daca nu-l aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat BooMbooNik-dE-ChoColAte BooMbooNik-dE-ChoColAte Buna seara / va rog sa ma ajutati intr-o problema ptr .ca m-am saturar de atitea hirtii si birocratie .Am scimbat punctul de lucru .bun ,am deschis alt punct ... (vezi toată discuția)
Contabilitate sediu haiducu haiducu buna ziua. am sediul la locuinta proprietate unde tin evidenta contabila primara si punct de lucru la 25 km .intrebare: ce documente privind contabilitate ... (vezi toată discuția)
Adaptare casa de marcat la bacsis angelica36 angelica36 Buna ziua Am si eu o intrebare referitor la \\"BACSIS\\" daca este obligatorie acea tasta pe casa de marcat mentionez ca detin un magazin cu haine nu luam ... (vezi toată discuția)