avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

Buna seara / va rog sa ma ajutati intr-o problema ptr .ca m-am saturar de atitea hirtii si birocratie .Am scimbat punctul de lucru .bun ,am deschis alt punct de lucru ,aceeasi firma ,acelasi adm. acum zice ca trebuie sa schimb si dupa casa de marcat adresa vechii locatii si sa o trec pe asta actuala ,sa schimb memoria si etc, si bla,bla bla .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 08:15, 21 Septembrie 2010
noul punct de lucru trebuie anuntat la finante de catre firma cu care aveti contract de service la casa de marcat.Ei se ocupa de fiscalizarea caselor de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat fiscala liviu f liviu f Buna ziua. Acum vreo cinci ani am oprit activitatea firmei mele la un punct de lucru (am inchiriat spatiul). Atunci am luat casa de marcat si am ... (vezi toată discuția)
Fiscalizare casa de marcat srl ALEXAPOE ALEXAPOE Am in folosinta o casa de marcat, care are deja memoria fiscala plina si trebuie sa o descarc la adm financiara. Pentru ca nu am documentele necesare, doresc ... (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)