avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acoperis pe terasa blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acoperis pe terasa blocului

stam la etj 4 de curind am facut acoperis nu inalt ca am inteles ca daca depaseste o anumita inaltime iti trebuie autorizatie de curind a vn de la primarie in urma unei reclamatii facute de un vecin i-am explicat si nu mi-a zis nimic nici ca-mi trebuie aut nici acordul vecinilor binenteles ca financiar nu m-a sustinut nici un vecin ptr ca ei merg pe premiza ;parterul si etj 4 isi asuma riscuri imi trebuie ceva la mina de undeva eu nu prea am timp de umblat am un mag la parterul blocului si imi ia tot timpul multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:59, 20 Septembrie 2010
:offtopic:
Doamna, dv. v-ati citit textul dupa ce l-ati scris? In 6 randuri aveti o insiruire de cuvinte din care se intelege foarte putin sau mai nimic, fara punct si fara virgula.
Cine v-a facut reclamatie? Cui ati explicat si ce? Pentru ce sa umblati?

Ce pot sa va spun este doar ca reparatia terasei se face de catre asociatia de proprietari fara a se schimba aspectul unitar al constructiei (si fara a prejudicia alte spatii, fie proprietate privata, fie proprietate comuna).
Proprietarii de la parter sau ultimul etaj nu sunt proprietari second hand si nu-si asuma niciun risc legat de reparatii sau alte intamplari legate de asociatie. Au aceleasi drepturi si obligatii ca toti ceilalti proprietari, nici mai multe, nici mai putine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri cu asociatia de locatari ... danieladdi danieladdi Buna ziua,am multe nelamuriri cu Asociatia de locatari .. locuiesc la etajul 4 - ultimul etaj , acoperisul nu este reconditionat , fiecare a facut ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului in curs de degradare vio_f vio_f Eu stau la etj 4 , terasa blocului , deasupra mea mai exact,a devenit degradabila si cand ploua am inundatii in casa. Conform legii este proprietate comuna si ... (vezi toată discuția)
Nu avem asociatie de proprietari,acoperisul e distrus si vecinii refuza sa contribuie florinsialina florinsialina Buna ziua, Locuiesc intrun bloc la ultimul etaj,si din pacate au aparut problemele legate de acoperis.Mai exact nu mai avem burlane,jgheaburi,tigla este ... (vezi toată discuția)