stam la etj 4 de curind am facut acoperis nu inalt ca am inteles ca daca depaseste o anumita inaltime iti trebuie autorizatie de curind a vn de la primarie in urma unei reclamatii facute de un vecin i-am explicat si nu mi-a zis nimic nici ca-mi trebuie aut nici acordul vecinilor binenteles ca financiar nu m-a sustinut nici un vecin ptr ca ei merg pe premiza ;parterul si etj 4 isi asuma riscuri imi trebuie ceva la mina de undeva eu nu prea am timp de umblat am un mag la parterul blocului si imi ia tot timpul multumesc
:offtopic:
Doamna, dv. v-ati citit textul dupa ce l-ati scris? In 6 randuri aveti o insiruire de cuvinte din care se intelege foarte putin sau mai nimic, fara punct si fara virgula.
Cine v-a facut reclamatie? Cui ati explicat si ce? Pentru ce sa umblati?
Ce pot sa va spun este doar ca reparatia terasei se face de catre asociatia de proprietari fara a se schimba aspectul unitar al constructiei (si fara a prejudicia alte spatii, fie proprietate privata, fie proprietate comuna).
Proprietarii de la parter sau ultimul etaj nu sunt proprietari second hand si nu-si asuma niciun risc legat de reparatii sau alte intamplari legate de asociatie. Au aceleasi drepturi si obligatii ca toti ceilalti proprietari, nici mai multe, nici mai putine!