avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii deturnat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii deturnat

In anul 2009 a fost aprobata colectarea unui fond de reparatii. Nimeni nu are cunostinta la ce s-a folosit, nu s-a facut nici o reparatie. Am aflat ca la finalizarea contractului de munca, fosta administratora a primit salariul din acei bani. Intre timp avem un alt presedinte.
Doresc sa cer socoteala pentru acei bani si nu stiu cum. E obligatoriu sa fi fost consumati in anul 2009? In 2010 oricum nu s-a facut nici o AG in care sa se discute bugete si altele, nimic adica. Acei bani vad ca apar pe lista de intretinere in coloana separata cu cine i-a platit si cine nu.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 08:53, 21 Septembrie 2010
Da, merita. Poate asa se va incepe oprirea ilegalitatilor din tara asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol predare/primire bani, documente si materiale intre 2 asociatii de proprietari iapost iapost Buna ziua, Deschid acest subiect in atentia celor care au mai participat la predarea/primirea patrimoniului intre 2 asociatii si care vor avea amabilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Investitii asociatie de propietari timpuriu timpuriu se pot face investii de tipul : schimbul apometrelor din apartamente sau montari unui interfon la usa de la intrare in bloc ,din fondul de penalizari avand in ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de proprietari dara25 dara25 Buna seara, As avea nevoie si eu de un sfat. Stau la bloc si din cauza unui rau platnic ls intretinere suntem pe punctul de a ramane fara apa calda si rece. ... (vezi toată discuția)