avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de somaj

Buna ziua! Asi vrea sa stiu cat este indemnizatia de somaj, avand in vedere ca am absolvit facultatea si am 14 ani de munca vechime pe cartea de munca, in schimb nu mai lucrez de 4 ani. Actele trebuie sa le depun la sfarsitul lunii, dar sunt curioasa!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:55, 20 Septembrie 2010
Ca absolvent al unei institutii de invatamant veti beneficia timp de 6 luni de o indemnizatie de somaj de 255 lei pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti OmarP OmarP Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers. Am terminat ... (vezi toată discuția)
Somaj ContSters61759 ContSters61759 Lucrez din 2004 in invatamant. Cum anul trcut in septrmbrie nu am primit un post in apropierea orasului m-am dus in somaj si am terminat facultatea la forma de ... (vezi toată discuția)