avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EVACUAREA LOCATARILOR. URGENT!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EVACUAREA LOCATARILOR. URGENT!!!!!!!

Am achizitionat recent un imobil nationalizat retrocedat proprietarilor, imobil in care locuiesc de altfel de 40 de ani . Intro anexa a proprietarii , locuieste alta familie cu care am conlouit vreme de 20 de ani. De 10 ani din momentul retrocedarii nu mai au contract de inchiriere.
Care sunt demersurile pentru evacuarea acestei familii? Ca proprietar al imobilului am dreptul sa sistez catre anexa lor alimentare cu energie electrica, apa etc.?
Au dreptul in momentul eliberarii locuintei de lua imbunatarile aduse anexei de ei(usa principala, un rand de geamuri, daramarea unui perete, etc) in cazul in care nu detin nici un act doveditor (chitanta, factura) etc?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:25, 25 Septembrie 2010
Este indicat sa va angajati avocat.
Executorul nu va poate ajuta in acest moment.
Durata procesului este greu de stabilit deoarece depinde cum se apara ei si ce termene se vor acorda.
Ar exista posibilitatea ca procesul sa se termine la primul termen de judecata dar imi vine greu sa cred ca veti avea asa mult noroc.
Este recomandabil ca actiunea sa fie redactata de avocat pentru a nu avea tot felul de probleme ulterior...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare vanzator mariosms mariosms Buna ziua, Am dat avans la un imobil pentru ca ulterior vanzatorul sa nu mai doreasca sa incheie tranzactia. Doar ca am introdus ca si clauza in ... (vezi toată discuția)
Evacuarea toleratului corinuta corinuta As dori sa aflu unde isi are sediul legal, unde as putea obtine mai multe informatii despre "evacuarea toleratului" nu evacuare asotului turbulent. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac o evacuare ?! uwritetherules uwritetherules Buna ziua. Sunt proprietarul unui imobil obtinut prin contract de vanzare-cumparare incheiat intre mine si o ruda, in urma cu 2 ani. Mentionez ca fostul ... (vezi toată discuția)