avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe teren vandut din mostenire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe teren vandut din mostenire

Buna ziua

tatal meu a mostenit un teren acum 6 ani pe care vrea sa-l vanda acum, va rog spuneti-mi care este valoarea impozitului pe care il va plati.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 23:10, 2 Decembrie 2007
Adresati-va unui notar din localitatea in care va aflati si va va lamuri gratuit asupra valorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eventuale datorii ale persoanei pe care o mostenesc alex68 alex68 Buna ziua, Va adresez rugamintea de a ma clarifica si pe mine in urmatoarea problema. Tatal meu a decedat in urma cu jumatate de an si eu sunt unicul ... (vezi toată discuția)
La cat timp de la un deces mostenitorii pot face succesiunea elenagabi elenagabi Buna ziua, Va adresez rugamintea sa-mi spuneti la cat timp de la deces mostenitorii pot face succesiunea. Va multumesc (vezi toată discuția)
Donatie in proprietati sau in bani? marco07 marco07 Salutare tuturor ! Va rog lamuriti-ma in urmatoarea problema: Suntem doi frati, iar parintii nostri, la cererea sorei mele, doresc sa ne doneze doua ... (vezi toată discuția)