avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire somaj

buna ziua,sunt in somaj pana in octombrie,as dori sa stiu se mai dau cele 3 luni prelungire de somaj?nu am mai auzit nimic despre asta,si daca da ce trebuie sa fac pentru a beneficia de ele
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:14, 20 Septembrie 2010
1. Daca ati intrat in somaj inainte de 01.01.2010 veti beneficia de o prelungire cu trei luni a perioadei de somaj, conform prevederilor OUG 28/2009. Atentionati pe cei de la Agentia de Somaj sa nu uite de aceasta.
2. Daca ati intrat in somaj in acest an nu mai beneficiati de nici o prelungire a perioadei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea indemnizatiei de somaj ioanapb ioanapb sunt in somaj din octombrie 2009 si luna aceasta este ultima luna, as dori sa stiu daca beneficiez de prelungirea de 3 luni (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi prelungesc perioada de somaj? mariana_combiu mariana_combiu buna ziua! Eu am beneficiat de ajutorul de somaj pana pe 31 martie 2011, timp de 12 luni, dupa ce postul meu de la societatea la care am lucrat s-a ... (vezi toată discuția)
Perioada indemnizatiei de somaj cor1na cor1na As vrea sa stiu pe ce perioada se acorda indemnizatia de somaj avand in vedere ca eu am luat dupa facultate somaj timp de 6 luni, iar dupa aceste 6 luni am mai ... (vezi toată discuția)