avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu comercial pt cafenea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu comercial pt cafenea

Bunza ziua,

As dori sa stiu ce autorizatii imi trebuiesc pt a deschide o cafenea si de asemenea daca spatiul comercial pt cafenea este vis-a-vis de un liceu am voie sa deschid?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:26, 16 Decembrie 2007
Pe langa deschidearea punctului de lucru si obtinerea avizelor necesare de la Registru Comertului, mai ai nevoie si de autorizatie de functionare de la primarie
Infiintarea unei societati comerciale si a unei autorizatii de functionare de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize autorizatii necesare depozit en-gros, londoncosmetics londoncosmetics BUNA ZIUA Firma SRL cu activitate principala 4645 \" Comert cu ridicata a produselor cosmetice si de parfumerie \", am trecut pe actul constitutiv si ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare cafenea monique@ monique@ Cunoasteti, va rog, care sunt avizele/autorizarile necesare infiintarii unei cafenele intr-un spatiu la parterul unui bloc de locuinte? Multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizare restaurant geri spring geri spring [b]doresc sa infiintez un restaurant la parter de bloc.[/b] - am un srl care are ca obiect de activitate ,, ACTIVITATI ANEXE PENTRU TRANSPORTURI ,, -CARE ... (vezi toată discuția)