avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului obligatorie?

Buna ziua,

Este obligatorie fisa postului? (sunt si in contract obligatiile angajatului, insa nu toate);
Fisa postului i-a fost intocmita, insa n-a semnat-o, decat CIM-ul, pe motivul ca o ia acasa s-o studieze, insa n-a mai adus-o. A trecut un an de atunci, si acum am probleme cu angajatul respectiv, insa nu am fisa aceea semnata de el, in care sa-i scrie exact toate obligatiile, fiindca nu a mai predat-o!

Ce ma sfatuiti in acest caz?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: fany22 , utilizator 14:30, 20 Septembrie 2010
este obligatorie;
fa-i o alta si pune-l sa o semneze,iar cand nu-si indeplineste obligatiile il sanctionezi
i s-a dat s-o semneze, insa a luat-o acasa s-o studieze...n-a mai adus-o, si nici n-ar mai accepta acum s-o semneze.

acesta si-a dat demisia in scris, dar n-a predat masina...si vreau sa-i fac plangere penala. plangere pot sa-i fac si fara fisa postului, nu?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala, prealabila ?! marinelapolescu marinelapolescu Buna, Unul din agentii firmei, a incasat bani de la clienti, a adus chitantele, insa banii nu i-a predat, si i-a retinut lui, si apoi a plecat, iar acum nu ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara fara fisa postului fany22 fany22 Buna ziua, Pot sa fac cercetarea disciplinara,...si toata procedura, si apoi sa-i desfac contractul de munca (abaterile sunt foarte grave, deci am motiv ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - plangere a angajatorului impotriva a 11salariati laremi laremi Am fost angajata la un minimarket pe baza unui cim care nu a fost semnat de catre mine(cim-ul s-a inregistrat la trei luni de la data angajarii si a fost ... (vezi toată discuția)