avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general legislatie pt firme de curierat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

legislatie pt firme de curierat

firme de curierat documente utilizate si tipuri de contract
Cel mai recent răspuns: marianjianu , utilizator 16:13, 20 Septembrie 2010
In primul rand, vedeti Ordonanta Guvernului nr.31/2002 privind serviciile postale, aprobată, cu modificări si completări, prin Legea 642/2002, cu modificările ulterioare. Va trebuie o licenta, mi se pare. Gasiti o versiune a reglementarii la adresa:
[ link extern ]
Documente utilizate: cele standard, tipizate, valabile conf. precizarilor Min. de Finante si Legii contabilitatii.
Contracte: pentru clienti persoane juridice - conf. Codului Civil. Atentie, la servicii prestate persoanelor fizice aveti nevoie de casa fiscala de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sevicii curierat Lulica Lulica Buna seara As dori sa stiu si eu daca exista o lege care reglementeaza serviciile postale si de curierat. In contractele lor prestatorii acestor servicii fac ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva bon fiscal wwitza wwitza Am vorbit cu cei de la casa de marcat si ei sustin ca este corect ca pe bonul fiscal sa apara doar cui-ul societatii-client, fara particula RO, ca nu permite ... (vezi toată discuția)
Activitati cod caen SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Va rog frumos sa-mi spuneti, care obiecte de activitate din codul CAEN nu au nevoie de casa de marcat. Va multumesc. (vezi toată discuția)