Buna ziua, am divortat de fosta sotie in februarie anul acesta, iar fetita noastra care in momentul de fata are 2 ani si 2 luni este incredintata mamei bineanteles pt. ca este foarte greu daca nu imposibil sa poti lua copilul de langa mama lui la o varsta asa frageda daca nu chiar imposibil.Am cerut in instanta atunci la momentul respectiv sa pot avea legatura cu copilul la domiciliul meu dar nu mi sa acceptat nici aceasta propunere de catre instanta pe motiv ca este prea mic . A si avea si eu doua intrebari pt. dvs. si anume : 1.Cand si cum pot face sa pot lua si eu copilul la mine acasa( la domiciliul unde locuiesc, mentionez ca am toate conditiile si locuiesc cu parintii, fosta sotie locuind cu chirie!), mi sa permis de catre instanta sa pot vedea copilul de 2 ori pe luna sambata intre orele 10-14 in prima si a treia sambata ale lunii; - si a doua intrebare : Cu cateva zile in urma fosta sotie mi a cerut adeverinta de salariat pt. a putea inscrie copilu la gradinita, ea neavand serviciu, iar eu nu stiu cum sa procedez pt. ca mi e teama sa nu ma oblige sa platesc eu gradinita sau orice problema legata de copil sa fiu eu raspunzator, daca mi ar incredinta-o mie ar fi altceva, mentionez ca sunt student anul II si lucresz ca agent de paza , iar venitul meu lunar este de 800 Ron din care 150 ron platesc pensie alimentara, imi poate face vreo plangere penala fosta sotie? Va multumesc!#-o:((
a avut prenatal 25 mil pe luna, ce a facut cu banii?? cand a inceput sa ia prenatal 25 milioane ma parasit, acum vrea bani de la mine, eu i as da copilului dar nu mi l da si mie acasa, pensia oricum io platesc la timp!