avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea Muncii

Ce se poate face cand patronul nu respecta L.M.(plata orelor supl.,sarbatori legale ,zile libere ,zile de concediou.),?!..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 20 Septembrie 2010
Plangere la ITM
Babuion a scris:

Ce se poate face cand patronul nu respecta L.M.(plata orelor supl.,sarbatori legale ,zile libere ,zile de concediou.),?!..

Sesizare la ITM sau la Inspectia Muncii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu semnez pontajul? crissty15 crissty15 Am revenit cu o parte din subiectul cu sarbatorile legale si anume cea referitoare la pontaj si anume daca refuz sa ma semnez in datele pe care mi le dau ei, ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de munca emil1979 emil1979 Va salut.. ma numesc Emil.Z sunt angajat ca MACELAR la o firma din Giurgiu.mentionez ca m-am angajat la aceasta firma in luna martie 2009 dar contractul de ... (vezi toată discuția)
15 august - zi libera? Militant Militant Lucrez intr-un mare magazin, parte a unui lant urias. Lucram peste program fara a fi remunerati samd. Vreau sa stiu daca in ziua de 15 august angajatorul are ... (vezi toată discuția)