avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AWB DEFINITIE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AWB DEFINITIE

EXPLICATIE NOTIUNE AWB
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 18:02, 27 Octombrie 2010
Scrisoarea de transport (AWB – Airway Bill) este documentul care insoteste orice expediere si are un cod unic de identificare care permite urmarirea expedierii

Scrisoarea de transport (AWB) contine datele de identificare ale expedierii :

•Destinatar: denumire, adresa de contact, tara, judet, localitate, cod postal;
•Expeditor: denumire, adresa de contact, tara, judet, localitate, cod postal, persoana de contact cu datele de identificare;
•Cine plateste;
•Numarul de plicuri/colete/paleti, greutate si descrierea continutului;
•Marfa este asigurata si care este valoarea;
•Instructiuni privind serviciile aditionale;
•Data ridicarii expedierii.
Buna seara,

Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un exemplu de formular AWB?
sau unde pot gasi?

Va multumesc mult anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet ajuns la destinatie tarziu, deteriorat si incomplet! pusyka11 pusyka11 As dori sa stiu ce pot face in urmatoarea situatie: Pe data de 21 decembrie am depus printr-o firma de transport international 3 colete cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Comanda ferma camiha camiha Ma poate ajuta cineva cu un model de comanda ferma de prestari servicii....sau ce elemente sunt imperios necesare a fi stipulate? (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)