Am primit azi un telefon de la un broker de la o banca care ma ajutat la
obtinerea creditului, foarte suparat ca am depus reclamatie la ANPC, si ma
ameninta ca o sa am probleme in caz de proces din cauza adeverintelor de
salariat(recunosc ca nu era toata suma din adeverinta pe cartea de munca), ma
intreb daca pot sa imi faca ceva din cauza asta sau este doar o incercare
marsava sa ma convinga sa renunt.
Da eu si jumatate din Romania care avem credite cu Ipoteca si care incearca sa isi faca o casa sau sa isi cumpere o casa. Eu am facut o plangere la ANPC in legatura cu actul aditional pe care vor ei sa mil bage pe gat pentru ca nu vor sa respecte OUG 50.2010 si ei incearca sa ma faca sa imi retrag reclamatia. De ce? Pentru ca sunt constienti ca o sa isi ia amenda si pentru ca noi clientii avem dreptate.
@lucian1982
Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie deoarece aici se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
@milika va rog frumos sa si argumentati sustinerile dvs., altfel ar putea fi/pot fi considerate offtopic, desi este adevarat faptul ca se pedepseste ca si autorul, "complicele"...
In alta ordine de idei, pana la stabilirea existentei complicitatii la inselaciune, persoana juridica vatamata/prejudiciata, va face/poate face plangere penala impotriva persoanei/persoanelor ce se fac vinovate (cu sau fara "participatiune" penala) de savarsirea "falsului/uzului de fals"...
Pai eu ma duc la banca si le zic ca as vrea sa fac un credit de xxx , ma
intrebat cat am salar , le am zis xxx, bun nu va incadrati dar daca ai de unde
adu o adeverinta cu salar mai mare. deci???
Eu as vrea sa stiu daca pot sa ma duc mai departe in instanta cu ei , daca impacarea pe cale amiabila nu este posibila, sau sa ma opresc din cauza acestor adeverinte.
Va multumesc mult.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperari
norbi28
salut fratilor ,ajutatima va rog
Am luat un credit de la bcr de nevoi personale nu am platit din cauza situatiei financiare vreo trei luni ,dupa care cind am ... (vezi toată discuția)