avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... pot schimba cadrul procesual dupa propunerea probelor?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

pot schimba cadrul procesual dupa propunerea probelor?

am chemat in judecata pe x , am cerut la primul termen proba cu acte si interogatoriu, instanta mi-a admis si a dat termen, pana la al 2 lea termen, sefu vine cu o adresa din care rezulta ca pers x este un simplu salariat al sc y si ca trebuie sa ne indreptam impotriva lui y, acum la termen, eu in fata instantei, voi putea cere modificarea cadrului procesual pe art. 132 ??? si cu probele , interogatoriul care este pt x pers fiz. ce fac???
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:31, 17 Decembrie 2007
Nu poti schimba cadrul procesual dupa administrarea de probe.
Poti renunta la judecata si deschide o noua judecata impotriva adevaratului parat.
Nu se poate schimba cadrul procesual in faza de judecata in care te afli.

Poti incepe un nou proces.
Se poate preciza cadrul procesual :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrulprocesual supra paratilor in procesul civil deucu consulting deucu consulting am si eu omare nelamurire dupa ce am depus cererea de chemare in judecata a paratilor mi,agent circulatie si x persona responsabila de producerea unui ... (vezi toată discuția)
Raspuns interogatoriu otto2007 otto2007 Daca paratul nu a raspuns nici la al 3 lea termen la interogatoriu desi i s-a pus in vedere si in incheierea de sedinta ce se intampla? (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)