avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de servitute

Buna ziua,

Am drept de servitute pe un drum ce duce la sediul societatii mele, de la alta societate pe propietatea caruia trece drumul. Vreau sa va intreb, in cazul reparatiei acestui drum sant obligata sa contribuii la plata executarii lucrarilor de reparatie ??
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: vironica , utilizator 20:32, 20 Septembrie 2010
evident, dvs nu treceti pe acolo, nu calcati pe acel drum?:">
daca nu-i platiti, va poate cere partea de bani, printr-o actiune in pretentii.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
vironica a scris:

Buna ziua,

Am drept de servitute pe un drum ce duce la sediul societatii mele, de la alta societate pe propietatea caruia trece drumul. Vreau sa va intreb, in cazul reparatiei acestui drum sant obligata sa contribuii la plata executarii lucrarilor de reparatie ??
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute vamesflorin vamesflorin pentru a ajunge la locinta cumparata trec prin curtea unei alte persoane.Cand am cumparat locuinta s-a lasat drum de servitute cu o latime de 4m din ... (vezi toată discuția)
Servitute geopetrache geopetrache Se pot impotrivi vecinii amenajarii unui drum de servitute, chiar daca nu-i oblig sa participe la cheltuieli ? (vezi toată discuția)
Servitutea, obligatii, cine este proprietarul fondului dominant si cine al fondului aservit? cyan cyan Cine este proprietarul fondului dominant si cine este proprietarul fondului aservit in cazul servitutii de traversare si trecere potrivit art. 755-772 din ... (vezi toată discuția)