avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

As dorii sa deschid o succesiune decedati fiind tatal,bunica si bunicul....in viata fiind unchiul adica fratele tatalui.............cum este mai bine sa deschid succesiunea prin notar sau prin tribunal.........fiind vorba si de un testament pe care bunica l-a lasat unchiului meu.........prin tribunal nu cunosc procedeul.......multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:44, 21 Septembrie 2010
Iesirea din indiviziune se realizeaza pe calea unei actiuni de partaj la instanta de judecata prin care, in calitate de reclamanta, ca reprezentant al tatalui predecdat chemati iin judecata ceilalti mostenitori, frati ai tatlui decedat, urmind sa solicitati si reducerea testamentului in limita cotitati disponibile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie teren+casa ionelabejenaru ionelabejenaru Buna ziua,tatal meu are 2 frati,unul dintre ei traieste,iar celalalt a decedat.Bunicul e decedat,iar bunica mea traieste.Intrebarea mea este:daca bunica mea ii ... (vezi toată discuția)
Succesiune-truda de zece ani maria24ioana maria24ioana Am si eu o intebare,daca sunteti ababili sa ma ajutati...este vorba despre 2 succesiuni ,a tatalui meu decedat si a bunicului,decedat si el.Acum zece ani ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme Swamera Swamera Buna ziua. Am o serie de probleme cu o mostenire dupa bunicii mei. Lucrurile stau cam asa: Bunicul a decedat in 2001( nu a lasat vreun testament sau ... (vezi toată discuția)