avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mai pot primi indemnizatie de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mai pot primi indemnizatie de somaj?

Buna ziua,

Vreau sa va intreb daca mai pot beneficia de somaj in conditiile in care in perioada 6 mai 2009-13 iunie 2010 am fost in somaj, iar incepand din data de 14 iunie 2010 m-am angajat cu contract de munca si am lucrat pana pe 10 sept. 2010 cand a fost desfiintat postul ocupat de mine conf. art.73 din CM si art. 74 alin (2) din CCMUN pe anii 2007-2010. Deci, am fost trimis in somaj, mai pot beneficia de indemnizatie de somaj?
Cel mai recent răspuns: katibi , utilizator 09:56, 21 Septembrie 2010
Pentru a beneficia de ajutor de somaj,trebuie ca in ultimele 24 luni sa ai 12 luni relatii de munca,indiferent daca ai sau nu intreruperi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere individuala lala21 lala21 Sunt in perioada de preaviz, si mi sa incheiat cu articolele 73 alin 1 conform CM si conf art. 74 alin 2 conf contr colectiv de munca pe anii 2007-2010. Oare ... (vezi toată discuția)
Somaj amramos amramos PENTRU A PUTEA BENEFICIA DE SOMAJ ESTE NECESAR UN STAGIU DE COTIZARE DE 12 LUNI IN ULTIMELE 24 LUNI . DACA O PERSOANA ARE IN ULTIMELE 24 LUNI 2 LUNI LA UN ... (vezi toată discuția)
Somaj rox_ann07 rox_ann07 daca am terminat de luatr somaj 9 luni de zile de la terminarea studiilor si mai apoi ma angajez, dupa ce mi se incheie contractul de munca sau nu mai lucrez ... (vezi toată discuția)