As dori sa stiu daca exista, legal, un interval specificat intre doua inventare si daca aceste ore de participare la inventariere trebuiesc platite.
La noi in firma se face inventar lunar, intre orele 22 - 7, ore care nu se platesc sub nici o forma, nici simplu, nici ore noapte, nici compensare cu zi libera.
Deasemenea as vrea sa stiu ce pot face daca am lucrat ore suplimentare, in afara de inventare, in luna mai, iunie, iulie si nu mi s-au platit, nici nu s-au compensat prin zile libere platite. Multumesc.
faceti cerere catre director pentru a va compensa intr-un fel orele suplimentare.O inregistrati la societate sau o trimiteti pe numele firmei cu confirmare de primire.Calculati si zilele de inventar ca si ore suplimentare.Faceti co copie dupa cerere si dupa ce vi se intoarce confirmarea de primire si sesizati tot printr-o scrisoare ITM-ul din judet.Acestora pe langa sesizare atasati-le o copie dupa contractul de munca.Va vor raspunde in 30 de zile.
Munca de noapte
Meteorman
Buna ziua,
Sunt asistent vanzari la un supermarket si o data sau de doua ori pe an sunt nevoit sa muncesc de noapte, atunci cand se face inventarul ... (vezi toată discuția)