avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am un SRL primesc CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am un SRL primesc CIC

Buna ziua,

Intrebarea mea este, ca daca am o firma deschisa pe numele meu, si sunt si angajata primesc indemnizatie de crestere copil? vreau sa deschid un Mini market dar nu stiu cum sa fac. Daca pun firma pe numele meu, asa am inteles ca nu primesc indemnizatie, pentruca am profit afara indemnizatiei.
Va rog sa-mi ajutati cum sa fac sa fie bine.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: manoci , utilizator 11:52, 21 Septembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfi sau srl pentru a primi in continuare indemnizatie de crestere copil Nicky089 Nicky089 Buna ziua! In momentul de fata, sunt intr-o situatie dificila. Eu beneficiez de indemnizatia de crestere copil pentru ca am fost angajata la SRL-ul sotului ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj elena - alina elena - alina am fost angajata in data de 26 aprilie 2010 la un market din Bucuresti. In urma cu cateva zile, mai exact pe data de 11 februarie 2011 acest magazin s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma in concediu de crestere copil Gisela Gisela buna sera. intentionez sa mi deschis o firma, un srl sau un srl-d. sunt in crestere copil pana in mai. pot avea activitate pe firma/? nu ma angajez pe mine si ... (vezi toată discuția)