avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Infiintare firma in concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Infiintare firma in concediu de crestere copil

buna sera. intentionez sa mi deschis o firma, un srl sau un srl-d. sunt in crestere copil pana in mai. pot avea activitate pe firma/? nu ma angajez pe mine si nici profit nu se pune problema sa aiba pana in mai cand voi avea drept de munca. sunt investii de facut si voi imprumuta firma cu bani pentru achizitie echipamente. nuu vreau sa intrerup indemnizatia de la stat pentru crestere copil. firm va fi pe numele meu. sunt divortata.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 21 Noiembrie 2016
Pe perioada cat sunteti in CCC, va puteti infiinta o societate comerciala.
Multumesc pentru raspuns.
Am voie sa am si activitate pe firma?
Pot incepe prin a imprumuta firma cu bani ca sa o echipez si sa si produca? Angajez pe cineva.
Atat timp cat dvs nu realizati venituri supuse impozitului pevenit, societatea poate sa functioneze fara niciun impediment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt asociat unic in srl. pot primi indemnziatia pentru cresterea copilului? ana_maria_s ana_maria_s In luna mai a acestui an mi-am deschis un SRL, unde sunt asociat unic. In luna iulie am nascut, iar acum am ajuns la faza pentru a-mi depune actele pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mirelba mirelba Buna ziua,va rog sa-mi spuneti: urmeaza sa intru in concediu crestere copil si detin o soc comerciala (SRL).Nu are nici o activitate deci profit zero,dar s-ar ... (vezi toată discuția)
Pot sa infiintez firma daca sunt in ccc Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, doresc sa infiintez firma si sa fiu asociat unic (intreprinzator debutant), sunt in concediu de crestere al copilului.imi afecteaza indemnizatia ... (vezi toată discuția)