avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instrainare echipament
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instrainare echipament

sunt angajata la un supermarket si cam de o saptamana o colega care va fi promovata ca sefa de raion de la 1 dec m-a rugat sa ii dau echipamentul meu, ea sustinand ca nu a primit echipament, la data respectiva, cand s-au dat echipamentele ea neavand nevoie. I-am spus ca nu il instrainez. Problema este ca intr-un fel m-a obligat, vorbind cu directoarea, directoarea la randul ei solicitandu-mi sa ii dau echipamentul. In cele din urma am acceptat. Intrebarea este: pe ce baza m-au obligat sa imi instrainez echipamentul chiar daca eu nu l-am purtat ca asa a fost situatia? E suficient un Proces Verbal trimis la resurse umane ca sa imi scada mie echipamentul de pe fisa mea?Trebuia sa mai sustin in continuare ca nu imi instrainez echipamentul? Maine o sa dau echipamentul. Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: magdabip , utilizator 23:05, 1 Decembrie 2007
despre ce echipament e vorba? l-ai primit pe baza de semnatura, il ai pe inventar? daca da trebuie sa se faca transfer de la tina la cealalta pers cu bon de transfer si astfel te scade pe tine . asta se face la magazie nu la personal.depinde de organigrama voastra si de atributiile fiecaruia
E vorba de, sa ii spun asa,"uniforma" supermarketului unde lucrez eu.Am semnat pe un tabel cand am primit acest echipament iar zilele trecute, cand l-am dat, am intocmit un Proces Verbal in 3 exemplare semnate de ambele parti si de Director, unul e la mine, altul la colega careia i-am dat echipamentul si unul e in pus intr-un dosar. O sa cer si bonul de transfer.
Multumesc pt sugestii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare minus de inventar mihamihu mihamihu Daca am fost angajat ca lucrator comercial intr-un supermarket, fara camere de luat vederi care sa acopere intreaga arie comerciala, fara agenti de paza si ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de custodie croitoru raluca croitoru raluca buna ziua am dat in custodie catre o alta societate echipamente pe baza unui proces verbal de custodie . care sunt inregistrarile contabile? , am nevoie si ... (vezi toată discuția)