avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional la credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional la credit bancar

Buna ziua,
am facut un imprumut de la o banca in 2007 pe 5 ani.Anul acesta am facut un credit de refinantare pentru imprumutul anterior in care mi s-a intocmit un act aditional cu comision de administrare.Este legal acest comision? Daca nu ,ce ar trebui sa fac ,cui ar trebui sa ma adresez? (am inteles ca este un abuz din partea bancilor si ar fi ilegal) .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bubulanu , utilizator 16:37, 29 Septembrie 2010
teo2304 a scris:

Buna ziua,
am facut un imprumut de la o banca in 2007 pe 5 ani.Anul acesta am facut un credit de refinantare pentru imprumutul anterior in care mi s-a intocmit un act aditional cu comision de administrare.Este legal acest comision? Daca nu ,ce ar trebui sa fac ,cui ar trebui sa ma adresez? (am inteles ca este un abuz din partea bancilor si ar fi ilegal) .
Va multumesc!

poti sa te adresezi ANPC, sau citeste prin forum ca au fost o multime de postari in sensul asta
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
bubulanu , utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu banca Simona Heda Simona Heda Am contractat un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara in anul 2007. Am citeva nelamuriri intrucit: 1.in contractul incheitat cu Volksbank se ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata? stef_fsl stef_fsl BUNA ZIUA Am un credit si un card de de credit la o banca din 2007. acum am facut o refinantare la alta banca pentru a le acoperi si banca imi ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare credit dor582004 dor582004 Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma lamurii intr-o situatie si anume: -in decursul anului 2008 am luat un credit de la BCR, cu durata de 10 ani, cedit de ... (vezi toată discuția)