avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROPRIETATE APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROPRIETATE APARTAMENT

Am cumparat prin notariat in 2007 un apartament in P Neamt cu toate actele legale, dar s-a ivit o problema, fostul sot al propritarei solicita instantei sa ma evacueze pe motiv ca ar beneficia si el de contractul de inchiriere pe care instanta i l-a atribuit sotiei .Este posibil sa fiu evacuata din acest apartament . Multumesc mult.Sunt pensionara singura si nu-mi pot permite cheltuieli inutile.
Cel mai recent răspuns: catana aurora cristina , utilizator 07:42, 22 Septembrie 2010
Multumesc, asa ar fi normal, numai ca individul nu are bani sa plateasca macar taxa judiciara , de unde sa mai recuperez eu cheltuiala cu procesul,sper ca justitia sa judece corect si sa apere propietatea cetateanului care respecta institutiile statului si atunci cind totul este legal intocmit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte notariat catana aurora cristina catana aurora cristina In anul 2007 am cumparat apartamentul prin notariat , dar notara nu i-a cerut proprietarei sentinta de divort ramasa definitiva si irevocabila, fapt ce face ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate palmargit palmargit Am divorţat în urmă cu 15 ani,în timpul căsătoriei am cumpărat împreună cu fostul meu soţ un apartament ,dar în contractul de vânzare cumpărare ca ... (vezi toată discuția)
Problema apartament prima casa si divort andrei_966 andrei_966 Buna seara! Pe scurt, eu cu sotul meu am divortat acum 3 ani, iar de atunci stam impreuna in acelasi apartament cumparat acum 7 ani prin programul Prima Casa. ... (vezi toată discuția)