avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare

Buna ziua! am o mare nelamurire in ceea ce priveste evacuarea. Am castigat de curand un ap la licitatie, puteti sa mi spouneti care sunt pasi care trebuie sa i fac dupa termenul de 15 zile, termen de depus contestatie? daca debitorul nu pleaca de buna voie tre sa fac actiune de evacuare in instanta? daca executorul nu gaseste debitoru la domiciliu/? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nastaseelena , utilizator 21:09, 21 Septembrie 2010
Daca debitorul refuza sa paraseasca apartamentul, va trebui
sa faceti actiune in evacuare si sa procedati si la punerea
in executare a acesteia.
si daca nu va fii gasit acasa dupa mai multe vizite ale executorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să cumpăr o casă aflată în executare silită, dar proprietarul este în proces cu banca. risc ceva dacă voi cumpăra acest imobil? Bea123 Bea123 Buna ziua, Subt interesata sa particip la licitatie pentru o casa aflata in executare silita insa cabd am fost sa o vad m-a abordat proprietarul spunand ca se ... (vezi toată discuția)
Lntrare in posesie imobil adjudecat-actiune in evacuare respinsa alinanicoleta85 alinanicoleta85 Buna ziua, In aprilie 2016, am achizitionat la licitatie un apartament (pentru care am platit pretul pietei, cu 7000 euro peste valoarea din raportul de ... (vezi toată discuția)
Refuz parasire locuinta pmanole pmanole Buna ziua, Am o persoana caruia i-am dat sa aiba grija de o garsoniera...aceasta fiind in alta localitate fata de cea de domiciliu. Problema e urmatoarea: ... (vezi toată discuția)