ASTEPT RASPUNS URGENT PT :
CA = S X30/360 X Ca% unde S=SOLDUL CREDITULUI , Ca= RATA ANUALIZATA DE ADMINISTRARE
S=19580,27
Ca=0,30%
AS DORI UN CALCUL PT COMISIONUL DE ADMINISTRARE MULTUMESC
multumesc mult atat mi-a dat si mie dar de la banca au spus ca nu e corect , corect este 60.70 franci
la formula respectiva mai inmultesc cu 12 cica pt ca Ca = rata anualizata acesta a fost raspunsul
eu inteleg ca dupa formula loar CA anual il platesc de fapt lunar ?
cine are dreptate banca sau eu ?
multumesc
Din ceea ce stiu comisionul de administrare este lunar si este inclus in rata lunara.Comisionul de administrare se calculeaza ca procent din soldul ramas al creditului sau ca procent din valoarea acestuia.Cititi cu atentie toate clauzele din contract.Daca va ajuta cu ceva va trimit un extras din Ordonanta 50/2010:
,,Art. 36
Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de analiza dosar, comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent, compensatie in cazul rambursarii anticipate, costuri aferente asigurarilor, dupa caz, penalitati, precum si un comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorilor."
:)
Banca
lungu nicolae
va rog sa imi spuneti daca sint legal percepute comisioanele ,conform ordonantei 50:
comision analiza bonitate client 50 ron
comision de acordare de ... (vezi toată discuția)