avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca

va rog sa imi spuneti daca sint legal percepute comisioanele ,conform ordonantei 50:
comision analiza bonitate client 50 ron
comision de acordare de credit 933 ron reprezentind 3%aplicat la suma solicitata
comision de administrare reprezentind 0.25%aplicat lunar la valoarea soldului creditului
comision de menegement al riscului in cuantum de 933 ron
Cel mai recent răspuns: Saroma Saroma , Consilier juridic 01:24, 22 Octombrie 2010
Art. 36. - Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de analiza dosar, comision de administrare credit sau comision de administrare cont curent, compensatie în cazul rambursarii anticipate, costuri aferente asigurarilor, dupa caz, penalitati, precum si un comision unic pentru servicii prestate la cererea consumatorilor;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de administrare credit prima casa cos1979 cos1979 Am un credit Prima Casa contractat in 2009. Conform OUG nr. 50/2010 art. 36 « (1) Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de ... (vezi toată discuția)
Comision de risc banca scristi2011 scristi2011 Buna seara, vin cu rugamintea la dvs sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la contractul meu de credit cu o banca.In contractul meu de credit semnat in 2008 ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare simonna38 simonna38 ASTEPT RASPUNS URGENT PT : CA = S X30/360 X Ca% unde S=SOLDUL CREDITULUI , Ca= RATA ANUALIZATA DE ADMINISTRARE S=19580,27 Ca=0,30% AS DORI UN CALCUL PT ... (vezi toată discuția)