avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision bancar

am un credit din 2008cu o dobanda de 9.5 la sutasi un comision lunar de administrare cont de 0.41 la sold care am platit in primele 3 luni.dupa care sa marit comisionul de administrare cont la 0.59care valoreaza aproximativ cat dobanda.in contract este scris ca dobanda estesi comisionul este variabil. intrebarea mea este pot sa dau in judecata banca pentru a nu mai plati comisionul de administrare cont care este pe toata perioada i valoare de 9000 de chf si dobanda de 11000 de chf .multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 19:43, 25 Septembrie 2010
Faceti o reclamatie la protectia consumatorilor. Din punctul meu de vedere un comision nu poate fi variabil.
in contract se specifica ca dobanda si comisioanele sant variabile .atunci ce ma sfatuiti sa fac?
Cum am spus, faceti reclamatie la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor din judetul unde locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 si introducerea unui nou comision neprevazut in contract T.O. T.O. OUG 50/2010 s-a vrut a avea intentii bune, dar pe unii debitori i-a faultat. Eu m-am pricopsit cu un comision nou pe care nu il aveam in contractul initial. ... (vezi toată discuția)
Credit in chf sile1670 sile1670 Buna ziua, Ma intereseaza daca se poate face ceva legal impotriva acestor \"camatari autorizati\" care sunt bancile. M-au dus cu presul sa i-au acest credit ... (vezi toată discuția)