avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cic1 cic2
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cic1 cic2

buna ziua
am si eu o nelamurire, sunt in crestere copil pana in februarie 2011, in noiembrie 2010 se va naste al doi-lea copil potrivit HG nr. 1016/2009 se trece din cic in cic
nedumerirea mea este: trebuie sa anunt la locul de munca ca sunt insarcinata si voi naste al doi-lea copil?

va multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
raisa09, utilizator
Cel mai recent răspuns: raisa09 , utilizator 15:23, 12 Octombrie 2010
da
da
Trebuie sa anuntati , intrucat se va prelungi suspendarea c.i.m.
pai problema e ca nu stiu unde sa trimit instiintarea, deoarece directia unde eram incadrata s-a desfiintat multi dintre colegi fiind dati afara si s-a infiintat o alta directie cu alta denumire
Mergeti la noua directie ...
am rezolvat problema, dupa ce voi naste in termen de 40 de zile trebuie sa merg la noua directie cu copie dupa certificatul de nastere al copilului si cu o cerere de continuare a suspendarii cartii de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nasterea unui copil in ccc iulik_iulik iulik_iulik Buna ziua, primul concediu de crestere copil se termina in 10 ianuarie 2017 iar al doilea copil se va naste in luna noiembrie 2016, as vrea sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic dupa o luna pauza ramona_furtuna ramona_furtuna Buna ziua, sunt intr-o situatie ciudata si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Am intrat in CIC pe 23 dec 2010, pe care l-am prelungit cu inca un an prin ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere si ingrijire goggy goggy Buna ziua, As avea nevoie de putin ajutor, daca se poate. Sunt in CIC din decembrie 2010, urmand sa ma intorc la serviciu in luna noiembrie a acestui an. ... (vezi toată discuția)